Ovde cu da stavljam licno moje pesmice. Bice svakakvih vrsta mada uglobalu bi trebalo da spadaju u euro trance. Slobodno preslusajte, kritikujte, izrazite svoje misljenje o njima, ja se necu naljutiti.Vremenom ce ih biti vise...
Posto nisam muzicar niti sam obazovana na tom polju, ne mogu biti bas neki kriticar kompetentni. Volim jako da slusam muziku, i jednino sto mogu reci da imas jako mnogo potencijala i to iskoristi SAMO NAPRED
Sto se tice ove dve pesme, i mom se uhu dopadaju, a veruj mi imam jako dobro uho za slusanje a i osetljivo u smislu da ono sto mi se ne dopadne, odmah reagujem iskljucivanjem, sto ovde nije bio slucaj Ja sam samo ptica nosena vetrom, kako da postanem deo snova ii svemira gost
Hvala sto ste se potrudili da preslusate pesmice i napisete komentar o njima. Sto se tice duzine obicno pokusavam da napravim do 3 min. posto ni sam ne volim duze pesme od toga.
A sad malo o pesmicama. Pesma Nightmare je jedna od starijih (krenuo sam ovim da se bavim pre oko 4 - 5 godina). Pesmica How low will we go je od novijih pesmica mada se mozda na prvi pogled cini da je obrnuto. Dodajem jos dve pesmice. Pesmica This way je takoodje od starijih kao i This way(Warblade RMX). This way(Warblade RMX) je remix od pesme This way a dodani su zvuci iz igrice warblade koju sam jedno vreme jako puno igrao pa se moze reci da je posvecena toj igrici
Hvala za komentare i na podrsci i nadam se da cu dobiti komentare za ostale pesmice koje ce vremenom pristizati.
Najvise koristim program po imenu Fruity Loops 6. Mada imam i Cubase ali sam nekako vise navikao da radim u frutiju. Mada i Cool edyt pro spada u alat. Njega koristim da izvucem iz neke pesme ili filma glas ili nesto sto bi voleo da ubacim u moju pesmu.
Potrebno mi je mnogo sunca, i to i noću, jedno da me susreće, jedno da zamnom svetlost baca,... Прикажи више u ponoru jedno dubokom, jedno da nosim u ruci kad od jada ne vidim prst pred sobom.
Potrebno mi je mnogo nežnosti, i to svakog dana, i mnogo od milošte reči: potrebno mi je primirje između srca i sećanja između neba i bola koji pred njim kleči.
Potrebna su mi dobrodošlicom ozarena lica mnoga, i to svakog trena, potreban mi prijatelj i to što veći, potrebni su mi mostovi viseći....D.M.