> Rođeni u ovom znaku najcčešće najebu. > Dovedu ih na pripremu gradilišta i do vrata su u blatu. > Inacče se odlikuju analitičkim duhom i romantičnom prirodom, ali to im nista ne koristi ako ih dopadne lopata. > Dobro se slažu s rođenima u znaku Krampa.
Miješalica (20. 1. - 18. 2.)
> Likovi iz ovog znaka su staložene i mirne osobe. > Uglavnom su BMK, sve dok miješalica radi. > Malo popizde ako se pokvari, ali onda skupe one rođene u znaku Lopate da oni to ručno odrade. > Izrazito su vesele naravi i vole djecu. > Muškarci žensku djecu od oko 250 mjeseci, žene svoju.
Dizalica (19. 2. - 20. 3.)
> Rođeni u znaku dizalice su, logicčno, vitki, visoki i čvrsti. > Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu. Dobro se slažu sa Miješalicama. > Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu te > vlašic'kom siru i janjetini s ražnja.
Kontejner (21. 3. - 19. 4.)
> Njihov zaštitnik je Crveni orao.Nezna se zašto,oni tako tvrde. Navodno to je zbog gužve u baraci (kontejneru). > Dobro se slažu s Lopatama, naravno ukoliko ovi ne pizde previše. > Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.
Kramp (20. 4. - 20. 5.)
> Izrazito produhovljene osobe kojima su obiteljski odnosi i vrednote na prvom mjestu. > To je osobito vidljivo u njihovim psovkama gdje redovito spominju Boga, Crkvu, mater, oca, sestru, itd. > Najintenzivnija religiozna iskustva ove vrste doživljavaju onda kad im nešto ne polazi za rukom. > Treba još dodati da im je totem iz biljnog svijeta kupus.
Armirani beton (21. 5. - 20. 6.)
> Armirani beton je znak u kojem su rođeni glavne face na gradilištu. > Tvrdi i glupi, čvrsti i zajebani, strah su i trepet za Dizalice i Miješalice. > Izbjegavati. Nemaju totema iz biljnog svijeta. Bradu i brkove rijetko briju. > Neskloni iskustvima s područja higijene.
Pikhamer (21. 6. - 22. 7.)
> Rođeni u ovom znaku su izrazito osjećajne osobe. > Skloni depresivnim raspoloženjima kad im ponestane piva. > Emotivno vezani za majčinsku figuru u liku dežurne konobarice. > Ne podnose Lopate i Betone. > Boja Pikhamera je ružičasta, a totem iz biljnog svijeta je kakaovac.
Mesna konzerva (23. 7.- 22. 8.)
> Osobe iz ovog znaka često pate od povišenog kolesterola. > Dobro se slažu s Kontejnerima. Oštroumni su i hrabre vođe. > Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im često iza leđa jebu mater, naročito Betoni. >Tajnovitost jeizrazita osobina Mesnih Konzervi. > Njihova boja je smeđa do crna. Totem iz biljnog svijeta je grah.
Šljem (23. 8. - 22. 9.)
> Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. > Sve postižu glavom. Glavom najčešc'e štemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu. > Obožavaju ih Dizalice i Betoni. Često sebave poezijom i romantični su. > Hrabre i ustrajne osobe, snažne u svakom pogledu s istanc(anim smislom za pravdu i obitelj. > Zalažu se za druge i legalizaciju prostitucije. >Boja im je, naravno, bijela.
Mujo (23. 9. - 23. 10.)
> Rođeni u znaku Muje, face su na gradilištu. > Najbolje se slažu s Lopatama i Krampovima, a najteže s Betonom. > Prilično su socijalizirani i prijateljski nastrojeni, pa su rijetko kad sami. > Skloni kulturnom angažmanu u birtijama i alpinističkom penjanju na lokalne opajdare i radodajke. > Mujina boja je ljubičasta, a totem iz biljnog svijeta je burek.
Cigla (24. 10. - 21. 11.)
> Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju, Pa su stručnjaci za ljudsku dušu. Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebaju u cilju mirnog rješenja konflikta. > Najbolje se slažu s Betonima i Miješalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ. > Totem iz svijeta biljaka je bršljan, a boja je boja cigle, samo zelena.
Severina (22. 11. - 21. 12.)
> Severina se najbolje slaže s Kontejnerom i Mujom. > Rođeni u ovom znaku skloni su analnom sexu, ali im se isto tako trebaju > nadodati duševne karakteristike kao što su intuicija i velika sposobnost predviđanja. > Osjećaju jaku averziju prema kameri i inače bilo kakvom obliku snimanja. > Mane su im dlakavost. >Boja Severine je crna, a totem biljka je trava - Zelena, naravno.
Ja sam samo ptica nosena vetrom, kako da postanem deo snova ii svemira gost
Potrebno mi je mnogo sunca, i to i noću, jedno da me susreće, jedno da zamnom svetlost baca,... Прикажи више u ponoru jedno dubokom, jedno da nosim u ruci kad od jada ne vidim prst pred sobom.
Potrebno mi je mnogo nežnosti, i to svakog dana, i mnogo od milošte reči: potrebno mi je primirje između srca i sećanja između neba i bola koji pred njim kleči.
Potrebna su mi dobrodošlicom ozarena lica mnoga, i to svakog trena, potreban mi prijatelj i to što veći, potrebni su mi mostovi viseći....D.M.