Sad malo manje gledam filmove, jer visim mnogo na netu, ali sad u subotu sam odgledala odlican film sa Meryl Streep. Sta reci za njenu glumu? Zena koja moze da odglumi sve, ali bas sve. Po meni je mozda i najbolja glumica svih vremena. Kako je odigrala zlicu u ovom filmu, gledajte i uzivajte. [ image disabled ]
Da i ja jako malo gledam filmove u zadnje vreme, ali za glumicu Meril Strip mogu reci amo da je za mene najbolja medju najboljima, iako nisam bas kompetentna, no kao poklonik dobrog filma to mogu reci u svoje ima. Ja sam samo ptica nosena vetrom, kako da postanem deo snova ii svemira gost
Potrebno mi je mnogo sunca, i to i noću, jedno da me susreće, jedno da zamnom svetlost baca,... Прикажи више u ponoru jedno dubokom, jedno da nosim u ruci kad od jada ne vidim prst pred sobom.
Potrebno mi je mnogo nežnosti, i to svakog dana, i mnogo od milošte reči: potrebno mi je primirje između srca i sećanja između neba i bola koji pred njim kleči.
Potrebna su mi dobrodošlicom ozarena lica mnoga, i to svakog trena, potreban mi prijatelj i to što veći, potrebni su mi mostovi viseći....D.M.