- Koja je razlika izmedju supruge i devojke? - 20kg.
- Koja je razlika izmedju muža i momka? - 45min.
- Kako se zove kada muškarac govori ženi grozno i raskalašno? - Seksualno uznemiravanje.
- Kako se zove kada žena govori muškarcu grozno i raskalašno? - 21,86 din/min.
- Kako znate ako vam je žena umrla? - Seks je isti, ali se sudovi gomilaju.
- Kako znate ako vam je muž umro? - Seks je isti, ali upravljate daljinskim.
- Kako se zove kada je žena paralizovana od struka naniže? - Brak.
- Koji je najbrži put do srca muškarca? - Kroz grudi, oštrim nožem.
- Zašto je ženama teško da pronadju muškarce koji su osećajni, pažljivi, brinu o njima i njihovim osećanjima, a uz to i dobro izgledaju? - Zato što takvi muškarci već imaju momke.
- Zašto žene glume orgazam? - Zato što muškarci glume predigru.
- Koja je razlika izmedju novog muža i novog psa? - Posle godinu dana, pas se i dalje obraduje kada te vidi.
- Ko je najpopularniji tip na nudističkoj plaži? - Momak koji može da nosi 2 lubenice i 10 djevreka istovremeno.
- Ko je najpopularnija devojka na nudističkoj plaži? - Ona koja pojede poslednji djevrek.
- Koja je razlika izmedju žene i teroriste? - Sa teroristom se može pregovarati.
- Šta su to "pomešane emocije"? - Kada se vaša tašta surva u provaliju vozeći vaš novi Mercedes. Ja sam samo ptica nosena vetrom, kako da postanem deo snova ii svemira gost
Potrebno mi je mnogo sunca, i to i noću, jedno da me susreće, jedno da zamnom svetlost baca,... Прикажи више u ponoru jedno dubokom, jedno da nosim u ruci kad od jada ne vidim prst pred sobom.
Potrebno mi je mnogo nežnosti, i to svakog dana, i mnogo od milošte reči: potrebno mi je primirje između srca i sećanja između neba i bola koji pred njim kleči.
Potrebna su mi dobrodošlicom ozarena lica mnoga, i to svakog trena, potreban mi prijatelj i to što veći, potrebni su mi mostovi viseći....D.M.